Nya lakanen från Jotex har kommit

Percale från Jotex

I början på veckan beställde jag påslakanet Percale från Jotex och jag fick dom redan igår. Vilken service! Den blå färgen var verkligen vacker och lakanen känns mjuka, sköna och hållbara. Det ska bli en dröm att få bädda nytt och krypa ner bland täcken och kuddar. Tror jag kommer få en väldigt god natts sömn!

Ni glömmer väl inte att en av er också kan bli lycklig ägare till ett påslakanset Percale. Fram till den 27 juni kan ni delta i den enkla tävlingen på min blogg. Lycka till!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *