Baka och Fixa

Filippa fixarFunderar du på vad du ska köpa till dina barn/barnbarn/syskonbarn/kusinbarn etc i julklapp? Då vill jag tipsa om serien med gör-det-självböcker för barn av Clara Lidström och Annakarin Nyberg. Första boken i serien hette Baka. Den kom i våras och blev en stor framgång. Den här andra boken heter Fixa och har jag tidigare recenserat här på bloggen. Sista boken i serien heter Odla och kommer våren 2015.

Baka och Fixa

Nu har du chansen att få dessa böcker signerade!  Träffa författarna till böckerna Baka och Fixa på lördag 13 december. De finns på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan kl. 12-13, i Liljeholmsgallerian kl. 14-14:45, i Sickla köpkvarter Gallerian kl. 15:30 – 16:15.

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. sanna skriver:

    Hej, jag ville bara kika in och tipsa om en tävling jag har på bloggen! Jag lottar ut ett presentkort på 1000 kronor hos Klockkungen, där det finns klockor som tex Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Daniel Wellington och Fossil! http://fashionjoint.se/2014/december/vinn-1000-kronor-hos-klockkungarna.html#comment Hoppas du får en fin dag!

  2. Lina skriver:

    KUL att du kom igår. gillade du eventet? kram L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *