Inte särskilt sunt

Ikväll blev inte middagen särskilt sund i egenskap av nyttig, men väldigt god! Jag fick nämligen äntligen med mig Mattias och familjen till Mio efter jobbet där vi kollade på nytt vardagsrumsbord. Vi är ute efter ett nytt ekbord. Jag hittade ett jättefint bord, Sixten, på rea, skulle gå på ca 2400 kr.

Soffbord Sixten från Mio

Soffbord Sixten från Mio

Då barnen fortfarande är små och ritar och spiller mat/dricka resonerade vi som så att det är bättre med ett billigare bord man inte behöver vara rädd om, så istället blev det bordet Diana för 990 kr. Helt okej. Bordet är en beställningsvara så vi fick inte med det hem idag.

Soffbord Diana från Mio

Soffbord Diana från Mio

Vi har väldigt få mattor hemma, dels pga att vi har golvvärme i delar av huset, dels för att Mattias inte gillar mattor. Men nu hade jag en sådan tur att Mattias också var sugen på en matta till vardagsrummet, så vi slog till på en beige matta som är härligt mjuk och skön.

Nya mattan, gamla bordet

Nya mattan, gamla bordet

Så efter shoppingen gick vi till Max och syndade! Jag år ett originalmål med frisco-bröd, pommes och Cola zero. Och en Green and Garlic-dip såklart! Underbart gott men ack så onyttigt!!!

Originalmål på Max

Originalmål på Max

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *