Cornflakesöverbakad fisk

Fisk och mos

Fisk och mos

Ikväll blev det cornflakesöverbakad fisk och broccolimos. Tidigare har jag använt Allbran men nu hade vi Corn Flakes Multi Grain hemma som vi tog istället. Filippa tyckte som vanligt inte om toppingen på fisken , men i övrigt så tyckte hon maten var lika god som vi övriga. Faten blev helt tomma, inte en smula blev kvar efter två matlådor till imorgon och middag till oss alla. Idag använda jag flundra, men det går lika bra med vilken vit fisk som helst. Hajmal är ofta billigt och smakar utmärkt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. november 11, 2010

    […] middag blev en gammal fiskklassiker här hemma hos oss, nämligen cornflakesöverbakad fisk med broccolimos. Grönsak till blev goda edamame-bönor. Har ni testat det? Man kokar bönorna, häller på […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.