Galapremiär av Angry Birds Movie

Igår var jag och familjen inbjudna till galapremiär av Angry Birds Movie. Filmen har premiär på fredag 13 maj, går i 3D och 2D, finns med originalspråk och på svenska och är från 7 år. Filippa kunde inte följa med då hon hade träning så hon och Mattias stannade hemma, men jag och Gus var laddade för fest!

En god nacho du luxe till middag innan bion.

En god nacho du luxe till middag innan bion.

Vi började kvällen med god nacho de lux-middag på Taco Bar innan godsakerna på bion väntade. Där bjöds det på både nyttigare alternativ – fräscha äpplen, nötbars och Aloe Vera-dryck, men även fluffigt gott godis – Skumma grisar, dvs grisar gjorda av marshmallows. I varje stol låg sedan en goodie-bag med grymma Angry Birds 3D-glasögon, god choklad, plåster och ballong.

Galapremiär av Angry Birds Movie!

Galapremiär av Angry Birds Movie!

Angry Birds med Red, Chuck, Bomb i spetsen och den mäktiga örnen, säger inte längre pip pip pip utan vi får för första gången höra dem prata. De svenska rösterna görs av bland andra Fredde Granberg, Jens Hultén, Nassim Al Fakir och Allan Svensson.

Wonderland event bjöd på godsaker före filmen.

Wonderland event bjöd på godsaker före filmen.

Filmen tar oss med till en ö där bara glada fåglar som inte kan flyga bor. Eller nästan bara glada fåglar åtminstone. I detta paradis har Red, Chuck och Bomb alltid varit outsiders. De är nämligen alltid arga. När ön plötsligt invaderas av mystiska gröna grisar är det upp till trion att lista ut vad inkräktarna egentligen är ute efter.

En blandning mellan onyttigt och nyttigt tilltugg.

En blandning mellan onyttigt och nyttigt tilltugg.

Det är en film utan djupare story men som bjuder på många skratt för både stora och små! Passar hela familjen med andra ord. Den får betyget 3 av 5 av mig, 4 av 5 av Gus. Gå och se alltså!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *