Jag gillar att fynda!

Jag är en riktig hamster. Tycker om att göra fynd och bygga upp ett lager hemma. Det gäller det mesta, tex billig mat och födelsedagspresenter.

Jag ogillar att göra reklam på bloggen men jag vill ändå slå ett slag för Groupon. Det är ingen bluff och båg utan de har haft riktigt bra erbjudanden som jag har köpt. Visst, de erbjuder mycket jag inte är intresserad av som skönhetsbehandlingar av olika slag etc, men det finns också godbitar att slå till på. Jag har till exempel köpt 3-nätters övernattning på Holiday Club Åre, Slottsweekend på Garpenbergs herrgård, presentkort på Lekmer.se, värdecheck hos American Cookies i Gallerian, presentkort på Crocs webshop, luncher/bruncher/middagar på olika restauranger, presentkort på mathem.se, glass på StikkiNikki, etc. Mattias har också köpt en hel del via Groupon. Läge för fynd alltså!

Idag slog jag till på en 13-bitars sushimeny hos Arigato Sushi Wok i Stockholms city, värde 120 kr och jag betalade 59 kr. Ett fynd tycker jag och jag har hört mycket gott om den restaurangen. Vill du slå till på denna deal kan du använda följande länk http://www.groupon.se/in/.sjwHGj?nlp. .

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *