Jul i fjällen

Jag är ledsen för den obefintliga uppdateringen. Jag och familjen befinner oss sedan i söndags i en stuga i Björnrike där vi ska fira jul hela veckan lång.

Konstigt nog finns det inget internet i stugan eller i närheten så uppkopplingen förutom på mobilen är obefintlig. Det är inte min grej att blogga från mobilen men en kort uppdatering måste jag bjuda på. Ni mina läsare är viktiga för mig ❤️❤️❤️

Vi har redan hunnit med massor av skidåkning, både längd och utför. Underlaget i backar och spår är toppen. Vi har strålande sol och blå himmel! Underbart!

Tänk, imorgon är det redan julafton

IMG_1112-1.JPG

IMG_1114-1.JPG

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *