Kalas på G

På onsdag fyller min lilla dotter 8 år. Ja, hon är inte så liten längre. Åren går fort. Ibland känns det som de går för snabbt! Hemma hos oss är det tradition att börja morgonen med tårta och presenter. Prinsesstårta är Filippas favorit och givetvis är det den sorten hon har önskat. Idag var jag iväg till lokala bageriet och la en beställning. Det blir en rosa prinsesstårta och om det får plats ska de skriva Filippa 8 år.

Kalas för kompisarna har hon redan haft. Ett mycket lyckat sådant! På annandag midsommar blir det släktkalas för hela slanten. Vi bjuder på lunch, fika och självklart dricka till detta. Har bullat upp idag med en sats vaniljbullar. Följde som vanligt receptet på mjölpaketet. Blir toppenresultat varenda gång!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *