Kommer inte glass till oss får vi komma till glassen

Häromdagen var jag och familjen på en härlig lunchkryssning med en av Strömmas båtar. Vi upplevde vacker skärgård samtidigt som vi avnjöt mycket god mat. För en gångs skulle fanns det inga efterrätter att välja på i menyn. Efterrätter fanns dock att köpa i cafédelen för den som ville men vi hade inte så mycket tid mellan vi var klara och att båten kom i hamn. Men kommer inte glassen till oss får vi komma till glassen.

Stikki Nikki på Drottninggatan.

Stikki Nikki på Drottninggatan.

Glassfest på StikkiNikki.

Glassfest på StikkiNikki.

Väl i hamn begav vi  oss till StikkiNikki som vi tycker har fantastiskt god glass! Hemgjord ekologisk gelato (glass) i massor av goda smaker där glassen görs färsk och smakerna varierar från dag till dag. Självklart får man provsmaka så att man inte köper grisen i säcken. Trots den goda maten och att vi var riktigt mätta köpte vi en bägare med två kulor var. Det gäller att passa på när man har vägarna förbi! 35 kr per glass betalade vi. Vi valde Salt caramel och Nutella cookie. Stora glassar (Gus orkade inte allt) och hur gott som helst!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Fröken M skriver:

  Gud va gott !
  De där strömma båtarna verkar kanon 🙂

  haha… det var faktiskt C som tyckte vi skulle testa mobilfritt.
  Det kändes lite ovant att inte ha sällskap av instagram och så vidare,
  men ack så skönt !
  Och man klarade det ju förr, så varför inte nu ? 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.