Kalasplanering

Om mindre än 3 veckor fyller Gustaf 6 år. Oj, vad tiden går snabbt! Det känns som om det var häromdagen jag låg på vardagsrumsgolvet och krystade fram honom med Filippa i soffan på första parkett och Mattias som agerade barnmorska (jepp, vi fick först inte komma in till förlossningen då de tyckte jag inte hade tillräckligt starka värkar och sedan hann vi inte in och inte hann ambulansen komma heller under den halvtimme födseln pågick). Nu är han stor kille och till hösten börjar han förskoleklass.

Självklart ska födelsedagen firas med pompa och ståt. Det blir både vuxenkalas för närmaste släkten och barnkalas för alla kompisar. Barnkalaset har Gustaf pratat om länge och planeringen pågår för fullt. Inbjudan är fixad och ska delas/skickas ut i dagarna som kommer. Gustafs stora intressen just nu är Beyblade och Skylanders. De står högst upp på önskelistan. Sen önskar han sig andra leksaker, spel, böcker och även kläder.

Gustaf vill gärna ha ett tema på sitt kalas. Valet föll givetvis på Beyblade. Som tur var hittade vi en jättebra kalasbutik som finns på nätet, Barnkalaset.se. De har ett stort utbud av olika barnkalasteman och kalassaker man kan köpa. De har även Halloween-special, dop och babyshower, maskerad och andra kalasrelaterade produkter. Jag har hört mycket gott om Barnkalaset.se. Förutom stort utbud är servicen väldigt bra och de har mycket snabba leveranser. Vi ska beställa våra Beyblade-produkter därifrån och det ska bli spännande att testa.

Kanske är det fler som snart ska ha kalas och vill beställa kalasprylar från Barnkalaset.se. Håll utkik här på bloggen för inom kort kommer jag ha en tävling där jag tävlar ut ett valfritt kalaspaket bestående av ett paket tallrikar, muggar och servetter.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *