Specialgoodiebag

Idag fick jag ett mycket trevligt paket på posten. Det var en specialgoodiebag från bästa Charlotta och Katarina på Loppi.se. En påse med gott och blandat för att de tycker att just jag (och säkert några fler) är bra! Jag blir varm och glad i hela kroppen av den fina gesten, tack och bock!!! Paketet innehöll bland annat tidningen Lantliv Mat & Vin, tidningen Drömhem & trädgård, mörk choklad från Änglamark, en bar från Atkins, trosa från Pierre Robert, bodybutter från Bodyshop, produkter från Weleda och russin från Småfolk. Tacktacktack!

Inom kort kommer Loppi att bjuda in mig på Yasuragilyxtjejhäng som äger rum i mars. Hur spännande låter inte det?!

I mars kommer ”Nya Loppi” att lanseras. Ska bli kul att se vad det innebär. Redan nu har de påbörjat sin förändring med bland annat en ny logga ni kan se nedan. Snygg och stilren tycker jag. Vad tycker ni?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Christina skriver:

    Det känns mycket fel att vissa får vara kvar som Ambassadörer och andra inte .Vi var med från början ,de första och inget har vi fått på länge ,länge .

  2. admin skriver:

    Men vänta, det finns väl inga ambassadörer kvar alls? Jag har också varit med från början och har inte hört något om att någon ska få fortsätta. Eller?! Kram!

  3. Vad fint av dom att skicka en uppmuntran. Loggan blir super.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *