Kärlek, shopping och killar

På lördag är det alla hjärtans dag som säkert de flesta av oss vet. Jag och maken brukar fira det med någon finare middag, hemma eller på restaurang. Alla hjärtans dag är annars ett sånt där kommersiellt jippo jag känner mig skeptisk till. Hylla kärleken kan man göra vilken dag på året som helst!

Är det något som sätter kärleken på prov är det shopping. Framför allt shopping på Ikea tycker jag. Trots att vi bara bor ca 5 minuter med bil från Ikea är vi väldigt sällan där. Jag skulle vilja åka dit oftare med familjen för att tillsammans välja ut vad man nu för stunden kan behöva till hemmet. Min man ställer dock inte upp på detta utan det blir max någon gång per år. Nu ska vi faktiskt precis köpa bokhyllor från just Ikea. Då har han kollat upp exakt vad vi ska ha på Ikeas hemsida på nätet. Då behöver vi bara åka dit, gå raka vägen till bokhylleavdelningen, lägga vår beställning och gå ut på en gång utan att passera gå.

Alltså killar och shopping… Men det här upplägget kanske är vad som fått vår kärlek att bestå i alla dessa år!!!

Det ligger en riktigt söt video på Youtube som visar att det inte bara är jag som har det så här. Den måste ni spana in! Filmen är en hyllning till kärleken och en skildring av hur stark den kan vara. När du väl hittar den rätta kan du ta dig genom allt. Både stora livsförändringar och besök på IKEA.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *