Grillkvällarna regerar
Den varma årstiden är ljuvlig. Härliga, glada dagar med mycket skratt och bus. Ofta avslutas kvällen med en härlig grillmiddag.
I lördags visade vårvädret upp sig från sin bästa sida. Cirka 20 grader och strålande sol. Självklart blev det grillning på kvällen.
Vi började med en gammal klassiker – Fylld avokado. Tyvärr hade räkorna tagit slut under påsken så det blev helt enkelt en plain, fylld avokado. Avokadokött blandades med Creme Bonjuour vitlök/örter och ner igen i avokadoskalet. Fräscht, nyttigt och gott!
Till huvudrätt grillade vi den brasilianska styckningsdetaljen Picanha. En mör och fantastiskt smakrik bit kött. Ingen marinad behövs, det räcker med salt och peppar för att smakerna ska komma fram. Till köttet gjorde jag underbar klyftpotatis, sallad och såser!
Efterrätten blev totalt okomplicerad. Jag var oerhört sugen på glass så en Tip Top och ett glas te avrundade på ett njutningsfullt sätt en härlig, solig och varm lördag!
GUD va gott ! Från början till slut 🙂
Vi måste äta middag ihop du och jag nästan gång jag kommer till storstan,
för vi har helt klart samma smak !
KRAM
haha.. här blir barn och make inte ens tillfrågade om dom vill följa med !
Till gekås åker jag med mamma eller en vän.
Då får man mest ut av det hela 🙂
Kram
Ser riktigt gott ut! Fylld avokado är en favorit hos mig, trots att den har hängt med i måånga år 🙂