Grillkvällarna regerar

Den varma årstiden är ljuvlig. Härliga, glada dagar med mycket skratt och bus. Ofta avslutas kvällen med en härlig grillmiddag.

I lördags visade vårvädret upp sig från sin bästa sida. Cirka 20 grader och strålande sol. Självklart blev det grillning på kvällen.

En klassisk avokadoförrätt

Vi började med en gammal klassiker – Fylld avokado. Tyvärr hade räkorna tagit slut under påsken så det blev helt enkelt en plain, fylld avokado. Avokadokött blandades med Creme Bonjuour vitlök/örter och ner igen i avokadoskalet. Fräscht, nyttigt och gott!

Underbar grillmiddag!

En ljuvligt god portion med mat!

Till huvudrätt grillade vi den brasilianska styckningsdetaljen Picanha. En mör och fantastiskt smakrik bit kött. Ingen marinad behövs, det räcker med salt och peppar för att smakerna ska komma fram. Till köttet gjorde jag underbar klyftpotatis, sallad och såser! 

Tip Top är tip topp avrundning på middagen

Efterrätten blev totalt okomplicerad. Jag var oerhört sugen på glass så en Tip Top och ett glas te avrundade på ett njutningsfullt sätt en härlig, solig och varm lördag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Fröken M skriver:

  GUD va gott ! Från början till slut 🙂
  Vi måste äta middag ihop du och jag nästan gång jag kommer till storstan,
  för vi har helt klart samma smak !
  KRAM

 2. Fröken M skriver:

  haha.. här blir barn och make inte ens tillfrågade om dom vill följa med !
  Till gekås åker jag med mamma eller en vän.
  Då får man mest ut av det hela 🙂
  Kram

 3. Millan skriver:

  Ser riktigt gott ut! Fylld avokado är en favorit hos mig, trots att den har hängt med i måånga år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *