Exotisk dröm

Den exotiska drömmenI veckan som var fick jag äntligen hem min fantastiska blendern Oster Versa Performance Blender. Den har verkligen gått varm sedan dess. Varje dag har det blivit någon smoothie som druckits till frukost, mellis eller kvällsfika men jag har även gjort mandelmjölk i Versan. I veckan som kommer blir det garanterat fler smoothies men även soppa och säkert någon röra, typ hummus. Hela familjen är med och skapar, både jag, Mattias och barnen. Riktigt kul och hittills har vi inget annat än positivt att säga om den.

Här bjuder Filippa på ett av sina smoothierecept, nämligen Den exotiska drömmen.

Den exotiska drömmen, 1 glas

1,5 dl lättmjölk
1,5 dl vaniljyoghurt
1 liten banan (gärna fryst i skivor)
1 passionsfrukt
1 tsk jordnötssmör

Häll ned mjölk, yoghurt, skivad banan, innehållet från 1 passionsfrukt och 1 tsk jordnötssmör i blendern. Mixa. Drick och njut i högt glas.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *