Kastar om i matplaneringen

Ikväll var min tanke att vi skulle äta köttfärssås och spaghetti. Jag gjorde till och med ordning köttfärssåsen igår. Bara att koka pasta och grönsaker idag tänkte jag. Imorgon var tanken att vi skulle äta ärtsoppa och våfflor. Ärtsoppan är rester som fanns i frysen och våfflor gör man a la minute.

Nu valde jag att kasta om onsdagens och torsdagens middagar. Imorgon ska jag på förhandsvisning av filmen The Dictator, en ny komedi med Sacha Baron Cohen som tidigare gjort bland annat ”Borat” och ”Bruno”. Filmen slutar strax före 18 och sen ska man ta sig hem. Då var det bättre att vi åt soppan och våfflorna idag och Mattias och barnen kan äta köttfärssås och pasta före mig imorgon, så äter jag när jag kommer hem. Jag vill ju inte missa goda, nygräddade frasiga våfflor! En stor tallrik ärtsoppa med senap och två och en halv våffla fulla med glass, grädde och sylt fick jag i mig!

Soppan smakade riktigt gott trots nedfrysning och våfflorna var som vanligt frasiga och alldeles underbara!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Coquina skriver:

    Jag säger mums till våfflorna (gillar inte ärtsoppa) =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *