Nya spännande produkter hos Beriksson

En av mina favorit webbaffärer är Beriksson. De har det mesta en godisgris som jag älskar (och lite till!). De har satsat på att sälja delikatesser av olika slag (choklad, olja, läsk, te, kaffe, etc) från återförsäljare som erbjuder högkvalitativa produkter som skiljer sig från det vanliga utbudet. Det är alltså produkter av hög kvalitet, med extra fin smak och som kommer i fina förpackningar. Lite exklusivare helt enkelt, för riktiga finsmakare!

Nyheter från Beriksson

Nyheter från Beriksson

Nu har de åter kommit med några spännande nyheter.

Coffee+milk från Omnom chocolate

Coffee+milk från Omnom chocolate

Den mest spännande nyheten är den nya smaken på den isländska chokladen Omnom. Den har precis kommit i smaken Coffee + Milk. Det är en världsunik produkt som inte finns sedan tidigare. Istället för att tillsätta kaffesmaken i form av rostade bönor till en färdig choklad har Omnom valt att ersätta kakaomassan, som i vanliga fall är grundingrediensen i chokladen, med ekologiska Arabicabönor från Nicaragua. Det är alltså till lika delar choklad som kaffe.

Högsta betyg till den nya smaken!

Högsta betyg till den nya smaken!

Det tog inte lång tid innan jag satte igång och smakade den. Som vanligt är förpackningen väldigt vacker. Kolla in de svarta och vita fladdermössen – läckert! När man öppnar förpackningen sprider sig en oerhört god kaffedoft. Nästan som när man öppnar ett paket gott kaffe! Och smaken då? En len smak av krämig mjölkchoklad samtidigt som man känner en mild kaffesmak. Riktigt god (och kom ihåg att då gillar jag inte ens kaffe och har aldrig gjort det)! Helt klart en choklad för er kaffeälskare där ute!

The Queen of Green

The Queen of Green

Jag är som sagt ingen kaffedrickare utan jag dricker te. Ett av mina favoritmärken är Joes Tea. Nu har de kommit med ett nytt te som heter The Queen of Green och är ett Gunpowder-te från Sri Lanka, ett så kallat Ceylonte. Passade perfekt till helgens goda frukostmackor.

Nya smaker på de öländska bönchipsen

Nya smaker på de öländska bönchipsen

Hur underbart är det inte att det finns nyttiga OCH goda chips? De Ölandska bönchipsen pratar jag om. De fick 2014 utmärkelsen ”Årets bästa hälsomat” av tidningen Må Bra.
Sunda chips! Protein- och fiberrikt och förhållandevis kalorifattigt. Innehåller inga tillsatser, bara kryddor och havssalt. Plus för att man även får i sig mineraler i form av järn, zink och magnesium. Nu har dessa kommit med två nya säsongsmaker – Vårrus (smak av nypon och svartpeppar ) och Sommarparty (smak av grönpeppar, jordgubb och salt). Jag har inte hunnit testa dom ännu, men Sommarpartys smaker låter onekligen som en lustig kombo men mycket spännande!

Vem gillar inte en kopp te och en god kaka?!

Vem gillar inte en kopp te och en god kaka?!

Cantuccini från Sorelle Nurzia

Cantuccini från Sorelle Nurzia

Fikamonstret i mig älskar ett gott te och ett par goda kakor! Nu har tillverkaren Sorelle Nurzia kommit med en förpackning cantuccini som är krispiga mandelkakor. Får bli ett härligt kvällsfika i veckan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *