Kryddig julsenap från Johnnys

Kryddig julsenap från Johnnys

Kryddig julsenap från Johnnys

När jag var liten avskydde jag senap. På den typen var utbudet inte lika stort som idag men det fanns inget märke eller sort jag gillade. Nu älskar jag senap och märken och smaker finns i överflöd! Min favorit är Johnny’s klassiska senap Sötstark. Den har jag till det mesta! Nu till jul kommer en kryddig julsenap från Johnnys som ska passa perfekt till julmaten, Johnny’s Julsenap.

Johnny’s Julsenap baseras på klassikern Sötstark Grov och är smaksatt med de klassiska julkryddorna nejlika, kardemumma, muskot och kanel. Den både smakar och doftar jul. En fin blandning av både sötma och syrlighet. Den kommer passa utmärkt till julskinkan, julkorven, köttbullarna och prinskorven. Förutom att den kommer smaka utmärkt till julmaten gör själva burken sig väldigt fin på matbordet då den har en jättefin julinspirerad etikett och säljs i vackra glasburkar . När senapen är slut kan man skölja ut och diska burkarna och använda som sockerskål eller liknande.

Johnny's Julsenap och Johnny's Senap Skånsk

Johnny’s Julsenap och Johnny’s Senap Skånsk

Förutom Johnny’s Julsenap återkommer fjorårets favorit Johnny’s Senap Skånsk. Det är en smakrik senap med extra styrka och något grövre karaktär. Passar även den bra på julbordet men även i klassiska sammanhang som korv och hamburgare.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *