Nya smaker från KESO

Nya smaker från KESO

Nya smaker från KESO

Keso Apelsin & Mandarin

Keso Apelsin & Mandarin

Keso Rödbeta & Habanero

Keso Rödbeta & Habanero

I veckan fick jag hem kuponger för att testa nya smaker från Keso. I butik finns nu två spännande smaker på KESO Cottage Cheese, Apelsin & Mandarin samt Rödbeta & Habanero. Båda produkterna är naturligt proteinrika och fria från tillsatt socker och sötningsmedel.

Jag älskar Keso! En mycket god och användbar produkt. Jag äter den dels som den är kanske toppad med frukt och nötter, dels som nyttigare sås till olika maträtter. Jag köper vanlig naturell Keso och smaksätter den efter vad jag är sugen på just för dagen. Men kul att det finns smaksatta alternativ att variera med.

Dags för test av Keso frukt

Dags för test av Keso frukt

Krämig och fin i konsistensen

Krämig och fin i konsistensen

Riktigt gott!

Riktigt gott!

Först ut i mitt test blev Apelsin & Mandarin. Riktigt god med en fräsch och sötsyrlig fruktsmak. Krämig och fin i konsistensen. Jag gjorde en färgglad fruktsallad till mellanmål som jag toppade med Keso Apelsin & Mandarin. Perfekt kombo! Men den fungerar lika bra precis som den är utan något till.

Dags för test av Rödbeta & Habanero

Dags för test av Rödbeta & Habanero

Färgglatt och gott!

Färgglatt och gott!

Rödbeta & Habanero serverade jag som sås/dipp till en fräsch kycklingsallad jag åt till lunch. Den har en ganska dominerande rödbetssmak med visst inslag av syrligt äpple och en pepprig twist från habaneron. Mer styrka och riv hade suttit fint om ni frågar mig. Annars helt okej. Färgen på Keson var klockren. Sätter verkligen extra färg på maten! Riktigt bra som grönsaksdipp och som sås till sommarens alla grillmiddagar.

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord och åsikter är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *