Nya smaker från KESO
I veckan fick jag hem kuponger för att testa nya smaker från Keso. I butik finns nu två spännande smaker på KESO Cottage Cheese, Apelsin & Mandarin samt Rödbeta & Habanero. Båda produkterna är naturligt proteinrika och fria från tillsatt socker och sötningsmedel.
Jag älskar Keso! En mycket god och användbar produkt. Jag äter den dels som den är kanske toppad med frukt och nötter, dels som nyttigare sås till olika maträtter. Jag köper vanlig naturell Keso och smaksätter den efter vad jag är sugen på just för dagen. Men kul att det finns smaksatta alternativ att variera med.
Först ut i mitt test blev Apelsin & Mandarin. Riktigt god med en fräsch och sötsyrlig fruktsmak. Krämig och fin i konsistensen. Jag gjorde en färgglad fruktsallad till mellanmål som jag toppade med Keso Apelsin & Mandarin. Perfekt kombo! Men den fungerar lika bra precis som den är utan något till.
Rödbeta & Habanero serverade jag som sås/dipp till en fräsch kycklingsallad jag åt till lunch. Den har en ganska dominerande rödbetssmak med visst inslag av syrligt äpple och en pepprig twist från habaneron. Mer styrka och riv hade suttit fint om ni frågar mig. Annars helt okej. Färgen på Keson var klockren. Sätter verkligen extra färg på maten! Riktigt bra som grönsaksdipp och som sås till sommarens alla grillmiddagar.
*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord och åsikter är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***
Senaste kommentarer