Kul!

Mattias har bestämt sig för att också ställa upp i olika motionslopp. Han har precis anmält sig till Halvvättern 150 km som går av stapeln 13 juni. 12 juni åker jag Tjejvättern 100 km. Blir riktigt kul, hotell fredag till söndag bokat i Motala till den helgen! Det är alltid sporrande att ha ett (eller flera) gemensamt träningsmål.

Vill du också anmäla dig till Tjej- eller Halvvättern och ”nästan gratis” (pålagt 100 kr på ordinarie startavgift) få en cykeltröja, bli medlem i Axa Sportsclub (kostnadsfritt) och anmäl dig via dom! Nu var det för sent för mig, men Mattias kommer få hem en snygg tröja att cykla omkring i. För de som redan anmält sig kostar tröjan 200 kr (ord pris 500 kr).

Skärmdump från Axa Sportsclub

Skärmdump från Axa Sportsclub

Snart (27 feb) är det dags för första delen av Tjejklassikern för mig, nämligen Tjejvasan. Hotell bokat fredag till söndag och hela familjen ska följa med. Åker jag tillräckligt snabbt ska vi försöka hinna med ett besök på Tomteland efter loppet. Visst, tomten känns lite blassé nu, men vi är ju ändå i närheten så varför inte?!

Idag anmälde jag mig även till Vansbrosimmet. Bara Lidingöloppet kvar att anmäla sig till. Sen är det bara upp till bevis!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *