Kvällsträning

Det blev precis som jag planerade kvällsträning igår. Dock gjorde jag en liten ändring. Jag skulle gått på Body Pump 18:30 men då skulle jag missa både middagen med familjen och läggningen av barnen. Istället hade jag tur och fick Mattias att ställa upp och möta mig (och barnen) vid gymmet redan kvart över fem så jag kunde gå på ett pass 17:30. Det blev SatsPowerStep. Jag var ute efter styrketräning och med det här passet fick jag både styrka och kondition.

Jag gick på SatsPowerStep på lunchen på måndagar förut. För ett tag sen bytte jag ut det passet mot 45 min spinning. Efter att ha kört passet igår ångrar jag inte det bytet. Jag vet inte om den nya koreografin är ovanligt tråkig och inte särskilt jobbig eller om det beror på att jag inte kört powerstep på ett tag eller om det beror på instruktören, men jag tyckte som sagt det var både tråkigt och inte särskilt jobbigt. Vikterna i styrkelåtarna kan man ju justera och välja själv, så där krävs det nog att man har kört några gånger innan man hittar vikter som passar ens egen styrka. Men konditionsdelen kändes bara som jaha, inte mer?!

Däremot var det kul att köra på kvällen faktiskt. Jag hade laddat med bra och mättande mellanmål och hade gott om energi och kraft. När jag kom hem åt jag lite snabba kolhydrater, nattade ett av barnen, tog en snabbdusch och sen njöt jag av vår underbara lax i soffan, en filt över benen, ett glas cola zero att dricka samt inspelat avsnitt av Greys Anatomy på TVn. Underbart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *