Kyckling och ugnsbakade grönsaker

Nu när vi är så många som äter middag och ska ha lunchlåda är det storpack som gäller för det mesta här hemma. Idag blev det kyckling i storpack, nämligen en gårdskyckling från Kronfågel på ca 2 kg. Marinerad och klar och bara att stoppa in i ugnen. Den blev väldigt saftig och mör, kanongod! Och mycket kött fick man ut från den. Till kycklingen gjorde jag blandade ugnsbakade grönsaker (kålrot, rödbetor, rotselleri, morötter, blomkål, rödlök, palsternacka och dessa blandade jag med olivolja, flytande honung och salt) samt en bönröra från Gogreen (Sauce Thai). Såsen var tyvärr ingen höjdare. Kommer jag inte att köpa igen. Men i övrigt var det en kanonmiddag!

Söndagsmiddag

Söndagsmiddag

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *