Träning måndag

Idag var det en fullspäckad morgon med tandläkarbesök för mig (inga hål, men tid bokad för att ta bort lite tandsten hos tandhygienist) och efterföljande besök på BVC för Filippas 5-års kontroll (allt var bara bra och besöket avslutades med en spruta i armen). Sen till jobbet!

Morgonen inleddes därför mycket tidigt med att jag gick upp 5:15 och begav mig ut i mörkret för en löprunda. Jag sprang i 37 min, 249 kcal 30% fat, max 176 (96%) avg 141 (77%). Nu känns foten helt återställd och snart är det dags att återuppta det som jag har svårast för, intervaller och fartlekar. Jag har svårt att ta ut mig till det yttersta när jag inte har någon som piskar mig. Jag ligger gärna i bekvämlighetszonen hela passet.  Jag vet att det är bra att lägga in intervaller/fartlek för att kunna utveckla mig i löpningen. Så jag ska verkligen göra ett försök och lägga in det i mitt träningsschema.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *