En härlig kväll med goda vänner

Vilken härlig dag vi hade igår som gick i umgängets tecken. Fotboll och middag under trevliga omständigheter stod på agendan. Som jag skrev igår är vi tre familjer med söner som har hängt ihop från dag 1 på förskolan och sedan blivit oskiljaktiga. Vi kallar dom de tre musketörerna. En av de andra familjerna har en dotter som är ett år yngre än Filippa och tjejerna har också verkligen hittat varandra. Sen har vi den tredje familjens andra son och minstingen i gänget som hänger med tjejerna! Vi vuxna kommer otroligt bra överens och vi har en sådan otrolig och öppen samvaro tillsammans. Det blir många långa kvällar med mycket skratt, bus och prat!

Vi hade hyrt en idrottshall i närheten och där började kvällen. Det blev fotboll och redskapsgymnastik. Tiden bara flög fram. Där hade man kunnat vara hela dagen. Både vi vuxna och barnen hade grymt roligt tillsammans!

Förrättsplock

Efter dusch och piffning bjöd vi på middag hemma hos oss. Till förrätt plock med hembakta Grissini, oliver och korv. Mycket populärt! Dessa Grissini kommer jag garanterat baka fler gånger.

UNDERBARA kyckling i god sås

Huvudrätten blev den ständigt uppskattade kyckling i god sås. Den är så praktisk då den i princip lagar sig själv och det behövdes denna gång eftersom det annars skulle blivit svårt att hinna laga mat pga fotbollen. Det är också en rätt alla gillar. Alla tog om minst en gång! Kyckling, ris, grönsaker och vitlöksbröd.

Maten är serverad! Först till barnen, sen till vuxna!

Till efterrätt ostbricka och Magnum mini. Perfekt!

Det dracks goda drinkar, bubbel, vin, öl, cider, cola och vatten hela kvällen lång! Skratt, bus, stoj och långa samtal till sent in på natten. Längtar redan tills vi ses nästa gång!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *