Läkerol goes stevia

Jag är en Läkerol-missbrukare. Jag älskar Läkerol. Min absoluta favorit är Licorice Persimon. Sedan gillar jag även lakritsvarianterna (Licorice seasalt och Salmiak) och Acerola. Jag gillar även samtliga Läkerol Giants-smaker. Läkerol är precis som godis, sött och gott. Gick de inte inom segmentet halstabletter förut?!  Mitt missbruk visar sig i att har jag väl tagit en pastill har jag svårt att sätta stopp. Slutar först när asken är slut… Och då köper jag genast en eller ett par askar till…

Idag fick jag hem ett exklusivt förhandsprov av ”nya” Läkerol. Pastillerna kommer nämligen att under 2013 börja sötas med extrakt från steviaplantan. Läkerol kommer därmed inte längre innehålla några artificiella sötningsmedel. De första Läkerolsorterna med staviaextrakt har nu börjat säljas i butik.

Jag fick hem Läkerol Acerola, Läkerol Licorice seasalt, Läkerol Salmiak och Läkerol Yup Salty Licorice. Jag måste säga att de verkligen har lyckats bibehålla samma smak på pastillerna. Samma mycket goda smak. Yup Salty Licorice hade jag aldrig ätit förut och jag säger bara nomnomnom!!! Hur goda som helst! Jag tror att Läkerols satsning på stevia blir en riktig hit. Det blir allt vanligare att söta med just stevia och jag tycker personligen att det är mycket trevligt att slippa artificiella sötningsmedel. Vad tycker du – hiss eller diss?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Cecilia Göransson skriver:

    Får du betalt av Cloetta för att skriva att Läkerol är lika goda med stevia?
    Vi är många som tycker stevia är ett riktigt äckligt sötningsmedel, ”naturligt” eller ej. Cloetta påstår att ”konsumenterna vill ha stevia” Är du en nyttig idiot eller får du betalt? Formuleringen ”fick hem” tyder väl på att du är en köpt reklampelare.
    Synd på så goda pastiller.

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Tack för komplimangen! Jag är väl en nyttig idiot för betalt får jag då rakt inte!!! Vänligen, Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *