Vi ringar in tisdagen

Vardag – vardagsmat – lättlagat – omtyckt.

På tisdagar har jag crawlkurs. Simningen kunde inte ligga på en sämre tid. Mattias hinner inte hem innan jag måste åka och barnen måste därför följa mig till simhallen. De är så hungriga efter skola och dagis att de behöver äta middag innan vi åker. Själv äter jag dubbla mellanmål och äter sedan middag efter simningen. Men då barnen är hungriga innan måste jag laga till något snabbt och det måste vara mat som går hem både hos barnen och oss vuxna.

Ikväll blev det ugnsbakad falukorv med makaroner och grönsaker. Som jag alltid skriver, korv är inte den bästa maten men köp en korv med hög kötthalt och du får en helt okej måltid som dessutom är riktigt god. Idag fyllde jag korven med lök, ost, bostongurka och toppade den med god senap. Nomnomnom! Gustaf hade ta mig tusan kunnat äta upp hela falukorvsringen själv. Är det mat han gillar har han inget stopp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *