Loka Likes Candy

Mina barn har ända sedan de lanserades tjatat om att de ska få provsmaka nya Loka-smakerna, Loka Likes Candy. I helgen när jag var och handlade på Ica sålde de detta kolsyrade vatten för endast 7:50 per flaska (plus pant). Perfekt tillfälle att köpa hem en av varje sort för provsmak.

Loka Likes Candy

Loka Likes Candy

De tre smakerna är Rosa svampar, Hallon- och lakritsskalle och Persika. Alla tre sorterna luktade fantastiskt gott och doften var precis som sin godisförebild. Smakerna var kraftfulla, tydliga och samtliga mycket goda och välsmakande. Men smaken blev som baken – delad. Min favorit var Rosa svampar, Filippas favorit blev Hallon- och lakritsskalle och Gustafs favorit blev Persika.

Fräscht vatten som släcker törsten på ett fenomenalt och gott sätt. Kommer bli en riktig hit i sommar när solen steker från en klarblå himmel! Nu kan vi köra lördag hela veckan och godis hela dagen, helt utan socker och sötningsmedel. Alla tummar upp från oss!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lina skriver:

    Jag köpte den Loka Svampar i helgen, sååå goood j 🙂 KUL med Åland med familjen. Vilka reser ni med dit? Hur länge? Åland har ju massor att se. Var ju bara där 2 dagar denna gången, men åker gärna tillbaka när tid finnes, kramar L

  2. Lina skriver:

    Kommentera gärna på min blogg, går sällan tillbaka å läser enskilda kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *