Miniweekend i Warszawa

Utsikt från vårt hotellrum över Warszawa city

Utsikt från vårt hotellrum över Warszawa city

Gamla stan i Warszawa

Gamla stan i Warszawa

Sjöjungfrun - en av symbolerna för staden

Sjöjungfrun – en av symbolerna för staden

Utsikt över floden

Utsikt över floden

Ni som följer mig på Instagram vet att jag och Mattias tog en miniweekend-resa till Warszawa fredag till tidig måndag morgon under Kristi Himmelsfärdshelgen. En riktigt inspirerande helg som jag självklart kommer att berätta mer om. Warszawa-tips är efterfrågat. Vi är fler och fler som vänder ögonen mot Östeuropa. Det är över lag fantastiskt vackra länder med mycket att se, göra och äta och prisnivån är fortfarande relativt låg. Förra året var jag och Mattias i Prag över en helg och det finns massor av inspirerande inlägg från denna resa på bloggen. I år vände vi alltså blicken mot Polen och Warszawa.

Fräscha, funktionella hotellrum

Fräscha, funktionella hotellrum

Lite lyx på tu man hand

Lite lyx på tu man hand

Godsakerna på frukostbuffén

Godsakerna på frukostbuffén

Vi bodde på Hotell Novotel i Warszawa centrum. Ett riktigt trevlig och fint hotell. Härliga, fräscha rum med badkar i badrummet, sköna sängar, tv och kylskåp. Bastu och välutrustat gym. Bra restauranger och mycket generös och god frukostbuffé. Perfekt läge med gångavstånd till flera av sevärdheterna, Gamla stan och bra restauranger. Inte särskilt dyrt heller. Rekommenderas verkligen!

McDonald's och McFit

McDonald’s och McFit

En stor öl på restaurang Podwale

En stor öl på restaurang Podwale

Bobbys Burger

Bobbys Burger

Härligt med värme och uteserveringar!

Härligt med värme och uteserveringar!

I korthet kom vi på fredag morgon (planet gick redan vid 6-tiden på morgonen från Arlanda) och vi åkte hem tidigt på måndag morgon (även hem gick planet vid 6-tiden). Två dagar spenderade vi i Warszawa och en dag i Krakow/Auschwitz. Alldeles för kort tid. Vi fick en liten glimt som jag gärna ser mer av en annan gång.

Besök på Auschwitz

Besök på Auschwitz

I kommande inlägg kommer jag ge tips på vad man kan göra och se i Warszawa, tips på bra restauranger och även berätta kort om vårt besök på Auschwitz.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *