Lunchträning

Idag var jag, som vanligt på onsdagar, på gymmet på lunchen och tränade Satscorepulse. Lunchträning är härligt. Man kommer ifrån jobbet en stund och återvänder fylld av ny energi! Matlådan som väntar efter träningen smakar alltid extra gott efter ett hårt träningspass!

Visst kan det bli lite stressigt om man har mycket att göra för även om jag har gymmet 5 min från jobbet blir man borta ca 1.5 h om man går på ett 55 minuters pass. Men det får man ta igen en annan dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.