Mangon utmanar svenskarnas favoritfrukt

Ica presenterade nyligen en topp 10-lista över svenskarnas favoritfrukter baserat på fruktförsäljningen i ca 1400 ICA-butiker runt om i landet. Bananen är mest populär och följs av äpplet och apelsinen. Tydligt är dock att mangon utmanar svenskarnas favoritfrukt. Mango är den exotiska frukt som ökar allra mest på ICA runt om i landet. I kategorin exotisk frukt kommer den på andra plats efter ananasen.

Smaksatt sprit har länge varit en storsäljare på Systembolaget. Populära smaker är hallon, citron och päron men nu kommer mangon även här. 1:a juni lanseras The Brand New Republique Mango som är en vit rom med smak av mogen mango. Perfekt som bas till sommarens läskande drinkar.

Jag har hittat ett drinkrecept, Icebreaker, jag ska testa i helgen. Verkar fräsch, somrig och god!

Mangon utmanar svenskarnas favoritfrukt

Mangon utmanar svenskarnas favoritfrukt

1 del citronjuice
2 delar The Brand New Republique Mango
4 delar läsk, tex Sprite med smak av mynta
Is

Blanda alla ingredienser i ett drinkglas, rör om, och avnjut med is.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *