Mello 2013

Igår var det som säkert de flesta av oss vet final i melodifestivalen 2013. I julklapp gav vi barnen biljetter till genrepet i Friends Arena, jag lyckades även vinna två extra biljetter somvi gav till två av barnens fastrar, och igår var det alltså den stora dagen.
 

Det var första gången vi var i Friends Arena och säger bara, oj vilken stor arena. Imponerande, ändå såg vi bara delar av den då den var avstängd till hälften. Vi hade toppenbiljetter nere på parkett.

Barnen fick varsin ljussnurra, godis och dricka. Sedan började den fantastiska showen. Det var riktigt häftigt att vara på plats, se och höra allt live och känna stämningen. Att det ”bara” var genrep spelade ingen roll. Vi valde det medvetet eftersom vi tyckte att det kunde vara mysigare att sedan sitta hemma på kvällen och se den ”riktiga” finalen. Och vi gjorde helt klart det bästa valet. Vilken toppendag!

Och toppenkväll! Barnen, jag, Mattias och fastrarna fortsatte hem till oss, njöt av köpepizza från bästa pizzerian och god öl och satte oss sedan i soffan med god efterrätt för att se vem som skulle vinna finalen. Ingen av oss hade någon direkt favorit. Robin vann och det kändes helt okej. Vi får hålla tummarna för honom i Eurovision contest senare i år.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *