Bra mellanmål när man är på språng

Jag är noga med att äta mellanmål. Jag äter regelbundet och i princip på mer eller mindre fasta tider. Helgerna är givetvis ofta undantaget. Jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika. Min kropp behöver fylla på energiförråden och jag mår bra av det. Ofta äter jag samma saker till frukost och mellanmål dag efter dag. Jag har hittat mina favoriter och trivs med dessa. Det jag har problem med är eftermiddagsmellanmålet. Då är jag ofta på språng mellan jobbet och hemmet. För det mesta blir det ett par smörgåsar med pålägg samt en liten fruktyoghurt. Olika typer av bars är också både gott och smidigt. Nu finns det en hel del sorter på marknaden som är både goda och nyttiga.

Som medlem i testpanelen för Svensk Hälsokost kommer jag få hem två Core Protein Bars för test. En i smaken choklad och en hallon-yoghurt. Denna bar innehåller 20 gram protein av hög kvalitet och endast 13 gram kolhydrater. Låter som ett perfekt mellanmål för oss på språng eller som återhämtning efter träning. Återkommer med recension så fort jag har testat dessa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *