Nvey Eco’s make-up

Nvey Eco's make-up

Nvey Eco’s make-up

Jag har sedan en tid tillbaka mer och mer börjat gå över till ekologisk och naturlig hudvård. Snäppet dyrare men så mycket bättre för mig och miljön. Under lanseringslunchen med Tree of Brands såg jag för första gången produkter från Nvey ECO jag blev mycket intresserad av. Nvey Eco’s make-up är perfekt att använda under sommaren när det är varmt och huden behöver skyddas mot både fuktförlust och sol.

Nvey Eco är ett märke från Australien och har funnits sedan 2005.  Deras makeup tillverkas utan parabener, petrokemiska ämnen och syntetiska doftämnen och produkterna är inte testade på djur. De snyggar till ytan men vårdar också huden och skyddar den mot yttre påfrestningar. Deras produkter har vunnit flera priser och utmärkelser och används av makeupartister världen över.

Ger både fin yta och vårdar.

Ger både fin yta och vårdar.

Jag har fått hem tre produkter som både känns bra på huden och ger snyggt resultat. Visst är de ganska dyra men de ger ett lyxigt intryck, är dryga och räcker länge. Mattifying compact powder, Powder blush och Advanced care lip colour. Jag är ganska ljus i hyn och valde därför färger som ser extra bra ut på just mig. Neutral transculent, 955 Blushing sunset respektive 359 Pink lemonade. Jag är verkligen nöjd och kan verkligen rekommendera dessa.

Produkterna finns att köpa på bland annat Åhlens.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.