Grilla motståndarna

Grilla motståndarna!

Grilla motståndarna!

Ingen har väl missat att VM i fotboll har dragit igång med buller och bång. Vilken folkfest, både på plats i Ryssland och hemma. Idag var det dags för Sveriges första match, Sverige mot Sydkorea. Sverige såg verkligen till att grilla motståndarna! 1-0 till Sverige, YES! Själva kan vi också grilla våra motståndare så att säga genom senaste nyheten från Kronfågel, Kyckling grillkorv Mix. Det är kycklingkorvar med smakinfluenser från de länder vi möter – Sydkorea, Tyskland och Mexico.

Kyckling grillkorv Mix

Kyckling grillkorv Mix

Korven finns i varianterna Bratwurst – Tyskland, Gochujang – Sydkora och Jalapeño – Mexico. Samtliga grillkorvar består av svenska kycklingråvaror från någon av Kronfågels gårdar runt om i Sverige. De säljs under en begränsad tidsperiod.

Heja Sverige!!

Heja Sverige!!

Korven kan självklart ätas på klassiskt sätt i bröd eller med olika goda tillbehör. Kronfågel har massor av spännande recept man kan pröva på. Själv tänkte jag passande nog laga Gochujang med koreansk kålsallad. Verkar riktigt gott och enkelt att tillaga – ger mer tid till att kolla på VM alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.