Vinfabriken EKO Snaps

Midsommarafton 2017

Midsommarafton 2017

Vi är en familj som håller på traditioner. Några som skapas under tidens gång, några som hängt i sedan urminnes tider. Att fira midsommar med bästa vänner är inget jag vill bryta upp från i första taget. Årets midsommarfirande blir inget undantag. Så trevligt, mysigt och gott! När det kommer till dryck är snaps för många, liksom oss, ett självklart inslag på midsommarlunchen. Jag är inte jätteförtjust i att dricka snaps eller starksprit som den är. Det är för starkt. Blandar gärna ut sprit med någon mildrande läsk. De andra får gärna hålla fast vid sina favoritsnapsar men själv kommer jag till midsommar att dricka Vinfabriken EKO Snaps.

Vinfabriken EKO Snaps

Vinfabriken EKO Snaps

Tidigare i år lanserades Vinfabriken EKO Snaps som den första nubben med låg alkoholhalt i Systembolagets ordinarie sortiment. Snapsen har fått en klassisk smaksättning med dill, kummin och fänkål för att passa svenska högtider, inte minst midsommarlunchen.

En produkt helt rätt i tiden!

En produkt helt rätt i tiden!

Alkoholfria drycker samt drycker med lägre alkoholhalt ligger helt rätt i tiden. Den främsta anledningen är hälsan och i takt med att intresset ökat har även utbudet breddats. Utöver hälsoaspekten uppskattar allt fler smaken och den numera goda kvaliteten jämfört med hur det var tidigare. För alla de som vill ha en sundare start på midsommarhelgen men som ändå vill sätta guldkant på lunchen kan jag därför rekommendera att testa EKO snaps. En snaps med lägre alkoholhalt men med samma goda smak.

Snapsen tillverkas på Västgötaslätten och kommer i en flaska på 500 ml och kostar 189 kronor för 50 cl. Artikelnumret hos Systembolaget är 304-02.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *