• Okategoriserade
  • 0

Ny grill

Som Jessica skrev i den förra posten så gillar vi att grilla. Vi har en Weber klotgrill sedan innan som vi är väldigt nöjda med. Den enda nackdelen med en kolgrill är att det kräver lite förberedelser och tidsmässig planering. Därför har vi funderat på en gasolgrill som komplement. Valet av märke var givet, då Weber och deras gasolgrillar är kända för att hålla väldigt hög kvalitet. Dom är gjorda för att stå ute året runt och kräver väldigt lite underhåll. Jag lägger gärna lite extra pengar på kvalitet istället för att byta grill regelbundet. Valet föll på en Genesis E-320, en gasolgrill med tre brännare och en sidobrännare. Grillen är helt i metall, vilket förklarar varför den väger över 70 kilo.

Det jag känner redan nu att jag gillar med den här grillen är att du har en väldigt bekväm arbetshöjd jämfört med en klotgrill. Bra arbetsytor på sidan om också, och bra med förvaringsytor under grillen. Det som är roligt med Weber, är att det finns mängder med tillbehör. Vad sägs om rotesserie, stekplatta, pizzasten, röklåda eller hållare för revbensspjäll? Bara fantasin sätter begränsningar för vad man kan göra på den här grillen.

Ikväll blir det premiär!!Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *