Spinningpass

Jag hann även med ett träningspass mellan kursen och middagen. Det blev 55 minuter spinning på Sats Hötorget. Vilka underbara spinningcyklar de har där! Helt nya! Man borde hinta till Sats Sundbyberg att deras cyklar som de med säkerhet haft i över 10 år har gjort sitt och borde bytas ut. I vilket fall som helst. Kvällens pass var lite annorlunda upplagt än de jag kört tidigare. Först 9 minuters uppvärmning. Sen följde 4-minuters progressiva intervaller där man hela tiden ökade motståndet och sen sista minuten körde man 120%. 9 sådana intervaller hann vi med. Det var jättejobbigt men garanterat effektivt. Det var varmt i salen redan innan passet började och jag kan tala om att jag var sjöblöt när passet var slut. Detta trots att jag flera gånger torkade av mig på en handduk.

Det är kul att testa andra anläggningar och pass emellanåt. Det blev dock lite jäktigt att hinna hem och äta innan barnen la sig så imorgon hoppar jag över gymmet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *