Sveriges bästa hälsobloggar

Jag har vetat om det ett tag men sugit på karamellen tills det blev officiellt. Cision rankar varje år Sveriges bästa bloggar inom olika kategorier. I år har min blogg placerats sig bland de 10 främsta inom kategorin hälsobloggar. Tänk att jag är en av Sveriges bästa hälsobloggar. Jag är sprudlande glad! Jag blev också intervjuad av Cision. Här kan ni läsa intervjun och också lära känna mig lite bättre.

Sveriges bästa hälsobloggar

Sveriges bästa hälsobloggar

Altanträning med gummiband och kettlebells.

Altanträning med gummiband och kettlebells.

Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och popularitet i sociala medier. Jag vill därför verkligen ta tillfället i akt och tacka er mina läsare. Det är ni som gör det värt all tid jag lägger ner. Jag har ju bloggen som fritidssyssla, dvs får inget betalt för att skriva utan skriver på fritiden när jag kommer hem från mitt vanliga jobb. Tack för all kärlek och respons ni ger, tack för att ni delar och länkar, tack för att ni läser!

Sveriges bästa hälsobloggar 2018 – topp 10

 1. PT-Fia
 2. Anja Forsnor
 3. Annika Sjöö
 4. Passion för hälsa
 5. PT by Emma
 6. Trend o träning
 7. Fitness & Hälsa
 8. Terese Alvén
 9. Leva Sunt
 10. Elin Kjos

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Sandra skriver:

  Kommer ni att ta fram en ny lista för 2022?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *