Nyheter från Gårdschips

Nyheter från Gårdschips
Nyheter från Gårdschips

 *Inläget baseras på produktprover men text, bilder och åsikter är mina egna och jag får inget betalt för att skriva inlägget * Fredag=fredagmys. För oss innebär det god dryck, chips och tilltugg. I fredags passade jag på att testa några nyheter från Gårdschips som har eller kommer dyka upp i en chipshylla nära dig. Vi har att se fram emot två nyheter inom smartsnacks-kategorin, Quinoachips Jalapeño och Quinoachips Sourcream & onion. Produkterna är glutenfria och med lägre fettinnehåll än traditionella chips. Ytterligare en nyhet är potatischips Brynt smör och dill.

Quinochips Jalapeño, Quinochips Sourcream & onion och Potatischips Brynt smör och dill.
Quinochips Jalapeño, Quinochips Sourcream & onion och Potatischips Brynt smör och dill.

Quinoachips är ingen nyhet hos Gårdschips. Smaken Jalapeño har funnits tidigare men Sourcream & onion är en ny smak. Quinochips ligger helt rätt i tiden då efterfrågan på hälsosammare snacks hela tiden ökar. Jag tyckte dessa chips var riktigt goda. Superkrispiga med mycket smak, god smak dessutom. Jalapeño blev min favorit. Kändes inte lika flottiga som vanliga chips vilket uppskattades.

Potatischipsen är grytfriterade och därmed lite hårdare/krispigare än ”vanliga” chips. Jag gillar mer de traditionella, tunna chipsen. Smaken i sig var helt okej. Smakade typ dill. Ingen favoritsmak hos mig men går säkert hem hos många.

Jag har ett bejublat smaktest på Instagram sparat under Fredagsmys i höjdpunkter i min profil för er som vill ha en mer detaljerad beskrivning.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *