Och vad fanns i påsen?!

Som jag skrev tidigare gick Fazer Blogger Boot Camp 2013 (fbbc13) av stapeln i lördags och jag hade förmånen att vara en av de 130 lyckliga personerna som fick tag på en biljett till detta fantastiska träningsevent. Det var en dag full med träning, inspiration och glädje! Vi fick dessutom en fantastiskt välfyld goodiebag med oss hem. Mattias, min man, tycker för det mesta att innehållet i de goodiebags man får på event bara är skräp, men den här gången hade han bara positiva ord att säga om innehållet. Och det med rätta!

I goodiebagen låg två påsar bröd, en Karl Fazer mjölkchoklad med lakritsdragéer, Tyrkisk Peber Hot & Sour samt receptbok från Fazer. Tights, shorts och t-shirt från Reebok. Linne och sport-bh från Röhnisch. Rabatt hos Löplabbet. Linne från Casall. Handduk från SATS. Vatten från Bonaqua. Putsduk från Microsoft. Tandkräm från Oral B. Tidningar från Fitness Lifestyle och STARK magasin. Hänglås från Abus/Habogruppen. Rabattkupong på träningsresa med Inshapetravel. Proteindryck från Valio. Gainomaxbar. Postureband från Runday/Swedish posture. Nötmix från OLW och rabatt hos WomensSportswear! Oh my!!!( Bilden har jag lånat från traningsevent.se då jag redan packat upp allt och glatt börjat använda flera saker – återkommer om detta). STORT TACK!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. En riktig HÖJDAR goodiebag !!

    Här gjorde jag en ”bragd” idag – sprang 4,5 km utan att stanna ( det är mitt längsta någonsin ) så jag måste nog ”belöna” mig själv med något snyggt och några nya träningslinnen står högt på önskelista 🙂
    KRAM

  2. dianasdrömmar skriver:

    Ingen dålig goodiebag 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *