Morgonträning i Volvo Studio

Morgonträning i Volvo Studio

Morgonträning i Volvo Studio

Saknar du träningskort eller bara vill ha variation i din ”vanliga” träning? Jag kan då tipsa om I AM READY X Volvo Studio. Två gånger i veckan är du välkommen på morgonträning i Volvo Studio.

Mårten Nylén

Mårten Nylén

Bakom initiativet står hälsosajten I am ready. De har inlett ett samarbete tillsammans med Volvo Studio. Under fyra veckor anordnar de flera inspirerande träningspass med fokus på rörelseglädje och gemenskap. Tillfällena är ca 35 minuter långa, helt gratis och Volvo Studio bjuder alla deltagare på frukost. Hur bra som helst!

Hela gänget - foto Malin Nylén

Hela gänget – foto Malin Nylén

Själv var jag på premiärträningen igår. Mårten Nylén höll i det ca 10 minuter korta passet Smart träning. Ett som sagt kort men effektivt, mycket roligt pass som verkligen passar alla. Alla övningar gick att anpassa efter egna mål, förmåga och dagsform. Dessutom kan man göra övningarna när och var man vill.

Belöningen (förutom de rena hälsoaspekterna, glädjen och gemenskapen)!

Belöningen (förutom de rena hälsoaspekterna, glädjen och gemenskapen)!

Riktigt goda frallor!

Riktigt goda frallor!

Bästa juicen!

Bästa juicen!

Den efterföljande frukosten var helt fenomenal! Supergoda frallor, bästa juicen från Rescued fruits, färsk frukt samt te eller kaffe.

Färsk frukt!

Färsk frukt!

Riktigt bra start på morgonen! Missa inte!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *