Ont om pengar efter julen?

Tillhör du en av oss (jepp, jag är en av dom) som har köpt väldigt många och kanske lite för dyra julklappar till dina egna barn samt nära och kära i julas? Många har ebb i kassan nu i januari.Nu det är grattis på loppi.se

Varför inte passa på att sälja en del av alla prylar och/eller kläder som säkert ligger och skräpar hemma och som inte används? Köp- och säljsajten Loppi som riktar sig till barnfamiljer har infört gratis annonsering från årsskiftet. Dessutom får man just nu ett fint erbjudande med gratis film och spel hem i brevlådan från Lovefilm i 2 månader (värde 318 kr).

Jag tänkte själv göra en rensning till helgen och lägga ut lite prylar. Man gör inte bara sig själv en tjänst utan även miljön!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.