Mycket och rörigt?!

Efter en längre ledighet har jag alltid extra mycket att göra på jobbet. Att det sedan är månadsskifte, kvartalsskifte, halvårsskifte och månadsskifte gör inte arbetsbördan mindre då jag jobbar med en hel del ekonomi och avstämningar. Hemma är det också mycket att stå i. Väskor ska packas upp, kläder/handdukar/lakan tvättas, julklappar läggas undan och användas, kläder och leksaker rensas, det ska städas (det slipper dock jag det just nu då vi anlitar och betalar för städhjälp 2 ggr i månaden), handlas mat och annat nödvändigt, lagas mat och sist (?) men inte minst bloggas och läsas bloggar.

Har man mycket att stå i känns det skönt att laga mat som går snabbt att laga till men ändå är bra mat och som smakar gott. En av mina standardvardagsrätter som i princip bara är att röra ihop är köttfärssås och pasta. Det jobbigaste momentet är att hacka lök och vitlök samt riven morot om man vill ha det i och sedan sköter den i princip sig själv på spisen. Det blev därför kvällens middag. Till serverade jag ugnstekt brysselkål – en grönsak hatad av många men älskad av oss!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.