Mycket och rörigt?!
Efter en längre ledighet har jag alltid extra mycket att göra på jobbet. Att det sedan är månadsskifte, kvartalsskifte, halvårsskifte och månadsskifte gör inte arbetsbördan mindre då jag jobbar med en hel del ekonomi och avstämningar. Hemma är det också mycket att stå i. Väskor ska packas upp, kläder/handdukar/lakan tvättas, julklappar läggas undan och användas, kläder och leksaker rensas, det ska städas (det slipper dock jag det just nu då vi anlitar och betalar för städhjälp 2 ggr i månaden), handlas mat och annat nödvändigt, lagas mat och sist (?) men inte minst bloggas och läsas bloggar.
Har man mycket att stå i känns det skönt att laga mat som går snabbt att laga till men ändå är bra mat och som smakar gott. En av mina standardvardagsrätter som i princip bara är att röra ihop är köttfärssås och pasta. Det jobbigaste momentet är att hacka lök och vitlök samt riven morot om man vill ha det i och sedan sköter den i princip sig själv på spisen. Det blev därför kvällens middag. Till serverade jag ugnstekt brysselkål – en grönsak hatad av många men älskad av oss!
Senaste kommentarer