Ledigheten över – bloggen tillbaka!!!

God fortsättning på er allihopa! Jul och nyår är nu slut och så även min långledighet.

Vi har varit iväg hela familjen och spenderat julen i en fjällstuga i Björnrike. Exakt samma stuga som vi bodde i förra året. Vi har haft perfekta väderförutsättningar. Lagom kallt, mycket snö i backarna, solsken vissa dagar och inte ett spår av Dagmar! Dagarna har varit fulla av slalomåkning, diverse andra snöaktiviteter, afterski, sköna bastustunder, god mat och massor av kvalitetstid med familjen.

Nyår firade vi i Östersund. Dagarna fylldes med pulkaåkning och utelek och även här god mat och kvalitetstid med familj och vänner.

Vi har haft det underbart! Självklart kommer bilder och närmare beskrivningar av vad vi haft för oss!

Nu är vardagen tillbaka och så även bloggen! Den kommer fyllas med mycket mat, hälsa och välmående! Häng med!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *