Öppnandet fortsätter

Redan 4e december idag. Dagarna rusar fram… Det trevliga med att det är ny dag är att jag får öppna ytterligare en lucka i min lyxiga Beschle-chokladkalender från Beriksson. Igår var jag på julfest med jobbet så idag fick jag öppna två luckor (lyckan var stor!!).

Hittills har jag verkligen inte blivit besviken, tvärtom. Det har bara varit god choklad av hög kvalitet. Inte behövde jag bli besviken idag heller. Luckorna för 3e och 4e innehöll dels en tryffel med nougatfyllning, dels en vit choklad-pralin som också var fylld med något nougatkrisp. Hur goda som helst! Ska bli spännande att se vad lucka 5 har för innehåll.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *