Ost- och skinkpaj utan pajdeg

Till kvällens middag gjorde jag en ost-och skinkpaj utan pajdeg. Egentligen är det väl någon form av ugnsbakad omelett med riven ost i? Jag gjorde helt enkelt bara en vanlig fyllning till en ost- och skinkpaj (dock med ett par extra ägg och färsk bladspenat) och la i en lätt smord pajform. In i ugnen i 200 grader ca 20-25 minuter tills den fick fin färg.

Jag gjorde också minipizzor av tortillabröd som jag la tomatpuré på och toppade med skinka, bacon, ost och ägg. In i ugnen 200 grader ca 8-10 minuter. Väldigt gott och så enkelt att göra.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.