Kebabpizza som vanligt på fredagarna

Som vanligt blev det hämtmat för mig och Mattias till middag på fredagskvällen. Som vanligt blev det kebabpizza. Som vanligt tog jag inget kort för jag var så grymt hungrig! Till pizzan blev det film, Back-up plan med Jennifer Lopez. Sist men inte minst blev det en stor american cookie för mig. Perfekt uppladdning inför 75 minuter löpteknik med Malin Ewerlöf imorgon. Nu blir det till sängs.

Morgondagens planer är som sagt 75 minuter löpteknik, följt av Hälsomässan med Mattias och kvällen avslutas med middag hemma hos ett par vänner med barn i samma ålder som våra. Ser fram emot en härlig lördag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *