Ostprovarbricka

Får Mattias välja efterrätt väljer han ofta finare ostar, charkisar och kex. Själv väljer jag bullar, glass, paj eller något liknande. I lördags var det dags för Mattias självklara val. Han köpte hem en fin Ostprovarbricka från Falbygdens. Den bestod av Appenzeller Extra, Gruyere Reserve och Manchego Valdehierro. Charkisarna blev den fina skinkan Pata Negra a 1400 kr kilot (!!!). Smör, olika kex och fikonmarmelad kompletterade desserten. Röd vin såklart som dryck. Mycket gott och lyxigt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *