Favorit i repris – minidisco

Idag var jag och barnen på Café Opera igenminidisco arrangerat av Loppi.se. Det bjöds på lika god lunch denna gång, dvs köttbullar med sås, mos, lingonsylt och gurka, pannkakor med sylt och grädde samt denna gång även en riktigt god ceasarsallad med kyckling. Mousserande vin för vuxna och/eller bubbelvatten och Mer till barnen. Galaxa uppträdde (ursäkta, men vem tusan har hört talas om henne förut?!?!?!) och sedan var det discodans för barnen. Det hölls ett trevlig lotteri, det var ansiktsmålning och fiskdamm. En riktigt välfylld goodiebag väntade oss på vägen ut.

Jag hade sällskap med Lina och hennes son Oscar. Underbart trevligt sällskap (hade helt glömt hur vilda och rörliga 15-månaders barn kan vara)!!! Tack!

Tack även till Loppi såklart för den trevliga tillställningen! Idag tyckte även Gustaf det var kul (sist ville han bara gå hem) och Filippa tyckte det var lika kul som sist.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Elin skriver:

  Hej! Elin heter jag och driver företaget ElinEntertainment, fick reda på att ni bloggat om vår nya artist Galaxa. Vill bara säga att alla är vi nya i början, och nej kanske inte alla känner till henne då hon bara funnits i ett år. Karaktären är skapad för att underhålla barn!

  Anser inte att det viktigaste för barnen är att det står en ”känndis på scenen”.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Mvh

  ElinEntertainment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *