Så var det dags igen

Den här veckan har vi färdigplanerade middagskassar som levereras hem till oss igen. För tre veckor sedan testade jag Stora Matkassen från Middagsfrid och veckan efter det Tastelines Matkasse från Mathem. Båda fick jag till halva priset, men valde att avsluta abonnemangen eftersom jag som matnörd gillar att själv planera vad vi ska äta och även känna och klämma på maten i affären. Annars var flera av rätterna mer än godkända, men några var inget för oss och jag fick modifiera det som lagades för att passa våra preferenser och smaklökar.

Barnkasse

Nu har vi förmånen att under två olika veckor i samarbete med Spot and Tell få testa Tastelines Barnkasse. Tastelines Barnkasse bjuder på barnvänliga och lättlagade recept med fokus på råvaror som barn brukar gilla. De har satsat på fräscha råvaror utan onödiga tillsatser. Recepten är framtagna av kocken och näringsterapeuten Mari Bergman och testad av en utvald barnpanel.

Jag ogillar egentligen starkt konceptet med att det ska behövas speciella barnrätter och barnmenyer. Ger man bara barnen chansen så älskar de många gånger den ”vuxna” maten mer än de tråkiga och ofta mer onyttiga ”barnrätterna”. Men det ska bli kul att testa om våra barn föredrar dessa rätter mer än de som var i de tidigare två matkassarna. Och mycket spännande att se vad jag och Mattias tycker.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.