Nytt i Risifrutti-hyllan

Risifrutti Mangobana

När jag och barnen var och handlade i helgen sprang vi på en nyhet från Risifrutti i kyldisken – Mangobana. Det är en tillfällig Risifrutti-variant som har en fruktsås av mango och guanabana och ett vaniljris som har fått smak av mango. Jag som inte kan motstå produktnyheter köpte genast hem ett par stycken för att testa (nej, jag har inte fått dom). En till mig och en till Filippa. Gustaf föredrog en klassisk hallonsmak.

Dags för provsmakning

Vad tyckte vi då? Mangoriset tyckte jag var mycket gott och välsmakande. Såsen var alltför sötsliskig och helheten blev för mycket för mig. För mycket av det goda helt enkelt. Inget jag köper till mig flera gånger. Filippa tyckte om både riset och såsen och älskade att blanda ihop allt. Tänk att smaken är som baken!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.